غذاهای فراسودمند
بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)

ارمغان سالم؛ سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ الهام آل حسینی

دوره 20، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 63-80

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.128391.1250

چکیده
  کیک یکی از محصولات نانوایی پر مصرف و حاوی میزان زیادی شکر است. در سال‌های اخیر به علت توجه و علاقه مصرف‌کنندگان به مصرف غذاهای سلامت‌بخش و توجه به کاهش کالری در رژیم غذایی، غذاهای کم کالری با جایگزینی شکر جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. در این تحقیق، امکان تولید کیک فنجانی با استفاده از شیرین‌کننده گز علفی به‌جای ساکارز بررسی شد. ...  بیشتر